Διαδικτυακή διάλεξη για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

 Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Θέρμης και η  Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης» διοργανώνουν τη διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο:

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση: Νέα πραγματικότητα - Νέες προκλήσεις"

το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου  & ώρα 17.00-19.00.

Στη διάρκεια της διάλεξης θα αναπτυχθούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι δυσκολίες και οι δυνατότητες που τη συνοδεύουν, η επίδρασή της στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των μαθητών και των μαθητριών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διάλεξη και να συμμετάσχετε διατυπώνοντας τις ερωτήσεις σας στον ακόλουθο σύνδεσμο (θα ενεργοποιηθεί 15 λεπτά πριν την έναρξη) https://us02web.zoom.us/j/83371008850?pwd=c0tTcFVTQ0JObUJOOGEwNVRhZzFFQT09

Meeting ID: 833 7100 8850

Passcode: 935840 
  Σας περιμένουμε όλους. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε με ασφάλεια!

Συμβουλευτική Υποστήριξη

sxoleio-300x124

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

    Στις πιεστικές συνθήκες καθημερινότητας που βιώνουμε ως ανθρώπινη κοινωνία εξαιτίας του εγκλεισμού και των αναδυόμενων συναισθημάτων φόβου, ανασφάλειας, κατάθλιψης, οδηγούμαστε μερικές φορές σε ψυχικά αδιέξοδα.  Χρήσιμη τότε, σε αυτή την κατάσταση είναι η συμβουλευτική υποστήριξη επιστημόνων ειδικευμένων στον τομέα της ψυχικής υγείας που μπορούν να μας προσφέρουν την αναγκαία ψυχολογική υποστήριξη σε μας και τα παιδιά μας. Οι σχετικοί παρακάτω σύνδεσμοι δημόσιων υποστηρικτικών δομών μας δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες επικοινωνίας. 

https://drive.google.com/file/d/14HbuhmFl3ARH6wJ5W3ecsZsA-agWE18y/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1sWnb2eFO4Z9UNa4ud7a1QjzsScvpc0ni/view?usp=sharing

 

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων

sxoleio-300x124

    To ΥΠΑΙΘ σε ανακοίνωσή του το Σάββατο 14-11-2020 ενημέρωσε για την αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών σχολείων, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

   Σύμφωνα με την εγκύκλιο 155692/ΓΔ4/14-11-2020 στο σύνολο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η 18η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, ορίζεται ως χρόνος κανονικής έναρξης εφαρμογής των μαθημάτων του Ωρολογίου Προγράμματος.

    Θα σας αποσταλεί το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα της σύγχρονης εξ Αποστάσεως διδασκαλίας λαμβάνοντας υπόψη τις υπουργικές αποφάσεις που το καθορίζουν (ΦΕΚ Β' 5044)

     Για γενικές πληροφορίες για την παροχή εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο https://mathainoumeasfaleis.gov.gr/tilekpedefsi/ 

Στον σύνδεσμο https://drive.google.com/file/d/1r24l9fo4p86ErsWqbjyH1L4BtioOm4pI/view?usp=sharing θα ενημερωθείτε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Επίσης δύναται να αξιοποιηθεί υλικό   της εκπαιδευτικής τηλεόρασης: 

http://www.edutv.gr/index.php/eidiki-agogi 

    Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και με τη δική σας στήριξη να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία και σε αυτή την πρόκληση.

                                                     Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι.

 

Εορτασμός επετείου του ΟΧΙ

 

images1.   Με ιδιαίτερη συγκίνηση γιορτάσαμε στο σχολείο μας την παράδοση της σημαίας σήμερα, παραμονή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Για πρώτη φορά μετά την έναρξη του σχολικού έτους οι μαθητές/τριες του σχολείου, τηρώντας τις αποστάσεις και τα ασφαλή μέτρα συνύπαρξης στην αυλή, παραβρέθηκαν όλοι σαν ένα σώμα. Αποδώσαμε όλοι τιμή στη σημαία και χειροκρότημα στους φετινούς σημαιοφόρους και παραστάτες των δύο περιόδων του σχολικού έτους, έτσι όπως αναδείχτηκαν μέσα από την κλήρωση και με βάση τη βαθμολογία τους. Ακολούθησαν γιορτές και εκδηλώσεις μέσα στα τμήματα αλλά και έξω από αυτά.

IMG-ee194ad61da14d157a92740604e6044e-V
IMG_20201027_090840
IMG_20201027_091235
IMG_20201027_091614
IMG_20201027_092249
IMG_20201027_092406
1/6 
start stop bwd fwd
   

Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου

sxoleio-300x124

 Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, την παραμονή της επετείου της εθνικής εορτής, Τρίτη 27/10, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά μέσα σε κάθε τμήμα το πρώτο διδακτικό δίωρο και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν περίπου στις 10:00. Τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά και μόνο οι μαθητές/τριες του σχολείου οι οποίοι/ες θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08:15. Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των παιδιών τους.

Πριν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει η παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες.

Δε θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ανήμερα της επετείου ενώ με απόφαση του Δήμου Θέρμης η εκπροσώπηση των σχολικών μονάδων σε δοξολογία και ηρώο θα γίνει μόνο από τον σημαιοφόρο του 1ου Γυμνασίου Μίκρας και τον εκπρόσωπο του σχολείου αυτού σύμφωνα με τα νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν για το νομό Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές/τριες των δημοτικών σχολείων της Κοινότητας δε θα συμμετέχουν.

Συνεχίζουμε να δείχνουμε μικροί και μεγάλοι, γονείς και εκπαιδευτικοί, την αναγκαία υπευθυνότητα ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για μια ασφαλή συνύπαρξη όλων στη σχολική μας κοινότητα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την προσπάθεια όλων να προφυλάξουμε τη σχολική μας μονάδα.

 

 

 

Ενημερωτική Συνάντηση γονέων από τον δήμο Θέρμης

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για δράσεις αφιερωμένες στους γονείς για/και τους μαθητές/τριες του δήμου Θέρμης!

Δευτέρα, 19 Οκτώβριου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική συνάντηση του προγράμματος «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης» που υλοποιεί, σε συνέχεια των προηγούμενων ετών, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρία Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

Η συνάντηση θα επικεντρωθεί στις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχονται, για το σχολικό έτος 2020-21, προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μαθητών που φοιτούν σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες των σχολείων του δήμου Θέρμης.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την εμφάνιση πρόσθετων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού COVID-19, η ενημέρωση θα γίνει διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOMmeetingsστο λινκ :

https://us02web.zoom.us/j/89323164706?pwd=R21JQ3dyS09lWmQwMjVVWnlSb1V6dz09

Meeting ID: 893 2316 4706 & Passcode: 323341

Επιμορφωτική συνάντηση

IMG 20201008 140220 Τεχνικές αναπνοών, δυσχερείς συνθήκες ομιλίας, μείωση έντασης, έλεγχος ρυθμού και όγκου αναπνοής...

 Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, ευχαριστούμε πολύ  την  κ. Τηλιγάδα Νικολέττα, μητέρα μαθητή μας, με εκπαίδευση στις υπηρεσίες αναπνευστικής αγωγής και ευρυθμίας, για την υπεύθυνη, επιστημονική, βιωματική και άκρως διαφωτιστική ενημέρωση που έκανε στους εκπαιδευτικούς του σχολείου σήμερα, στον χώρο του σχολείου, μετά τη λήξη των μαθημάτων. Υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται ο εκπαιδευτικός να επικοινωνήσει το μάθημά του καθημερινά, η επιστημονική και εμπειρική γνώση της κ. Τηλιγάδα είχε πολλά να προσφέρει σε αυτό το έργο. Ευχαριστούμε για την προσφορά της, τον χρόνο που διέθεσε και την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα αυτό. Προσμένουμε και σε επόμενη από μέρους της υποστηρικτική δράση.

Μαθαίνω στον σχολικό λαχανόκηπο.

     Με πολύ μεράκι και την καθοδήγηση της δασκάλας τους, οι μαθητές του ΣΤ1 έσκυψαν πάνω στη γη, την τσάπισαν, την όργωσαν, την έσκαψαν και φύτεψαν σπόρους ξέροντας ότι κοπιάζοντας έρχεται η γνώση, δουλεύοντας κάτι το αγαπάς περισσότερο. Να είναι γεροί να γεμίσουν και τα πρώτα πιάτα με τους καρπούς του έργου τους.

IMG_20201005_084250.png
IMG_20201005_084544
IMG_20201006_101129
1/3 
start stop bwd fwd

 

Ανθρωπιστική βοήθεια

 

sxoleio-300x124

Η σχολική μονάδα θέλοντας να δώσει για ακόμη μία φορά, ευκαιρία και παράδειγμα στους/στις μαθητές/τριες να στέκονται αλληλέγγυοι σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, βρίσκεται δίπλα στον τοπικό Σύλλογο Εθελοντών Ανανηπτών Τριλόφου ¨Δίνω Ζωή" και καλεί όλους μας να προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από το πρόσφατο, καιρικό φαινόμενο. Την όποια βοήθεια θα την εναποθέτουν από Δευτέρα οι ίδιοι οι μαθητές στον σχολικό χώρο απ' όπου και θα παραληφθεί από τους υπεύθυνους. 

Ενημερωτικό έντυπο από τον Σύλλογο:  

https://drive.google.com/file/d/1fWrTubwLfIsr_y3pEhOEmKnOHIue3Ilu/view?usp=sharing 

 

 

Περιήγηση στα Βυζαντινά μνημεία

byzantina mnimeia thes-678x381    Εκπαιδευτική επίσκεψη στα βυζαντινά μνημεία και τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (Ροτόντα, Πύργος Τριγωνίου, Μονή Βλατάδων, εκκλησία Οσίου Δαυίδ) πραγματοποίησε σήμερα το ένα τμήμα της έκτης τάξης συμπληρώνοντας τον μορφωτικό κύκλο της περσινής σχολικής χρονιάς που διεκόπη απότομα υπό τις συνθήκες πανδημίας. 

Πρωτόκολλο διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19

sxoleio-300x124

     Σας κοινοποιούμε το πρωτόκολλο διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 στις σχολικές μονάδες. Στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στην υγεία τη δική μας και όλης της σχολικής κοινότητας.

Αν το παιδί μας εμφανίσει στο σπίτι έστω και ήπια συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη covid-19 (πυρετός, βήχας, ρίγος, ναυτία, έμετος, κοιλιακός πόνος ) δεν το στέλνουμε στο σχολείο την επόμενη μέρα αλλά:

1. Σαφώς κρατούμε το παιδί στο σπίτι και ενημερώνουμε το σχολείο.

2.Ζητούμε (και δεν κάνουμε εμείς ) ιατρική αξιολόγηση της κατάστασης με δύο ενδεχόμενα:

να υπάρξει κάποια άλλη ιατρική διάγνωση οπότε όταν το παιδί γίνει καλά επιστρέφει στο σχολείο με αυτή την ιατρική βεβαίωση και με αυτή γίνεται δεκτό

να χαρακτηριστεί ως ύποπτο κρούσμα για λοίμωξη covid και να πρέπει να γίνει διαγνωστικό τεστ. Εν αναμονή του αποτελέσματος το παιδί παραμένει στο σπίτι.

3. Αν το τεστ είναι αρνητικό το παιδί επιστρέφει 24 ώρες μετά την πλήρη ύφεση των συμπτωμάτων (χωρίς λήψη αντιπυρετικών)

4. Αν το τεστ είναι θετικό ενημερώνουμε άμεσα το σχολείο για να γίνει ιχνηλάτηση επαφών του παιδιού στο σχολείο και η επιστροφή του γίνεται μετά από 10 μέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων ΚΑΙ πάροδο 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού.

5. Αυτοί που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 απομακρύνονται από το σχολείο και εφόσον δεν εκδηλώσουν κάποιο σύμπτωμα συμβατό με covid – 19 επιστρέφουν μετά από 14 μέρες στα μαθήματά τους.

 

 

Ενημερωτικό υλικό του Ε.Ο.Δ.Υ.

sxoleio-300x124

     O Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας συστήνει με όλους τους τρόπους την αναγκαιότητα και τη σωστή χρήση της προστατευτικής μάσκας υπεύθυνα από όλους μας για την προφύλαξη τη δική μας αλλά σεβόμενοι και την πιθανή ευαλωτότητα των ανθρώπων γύρω από εμάς. 

 

1. Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς / κηδεμόνες.

2. Τι δεν πρέπει να ξεχνούν οι μαθητές.

3. Ποια είναι η σωστή χρήση της μάσκας.

 

Φορούμε μάσκα στο σχολείο υποχρεωτικά ΟΛΟΙ

sxoleio-300x124

     Σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 3780/τ. Β'/08-09-2020 (Κ.Υ.Α.) η χρήση της μάσκας στα σχολεία είναι υποχρεωτική για τους μαθητές, και το εκπαιδευτικό προσωπικό σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων, καθώς και στους εξωτερικούς χώρους όταν υπάρχει συνωστισμός, όπως ενδεικτικά κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα, Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του φαγητού και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Σε περίπτωση που μαθητής δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του ως προς την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη σχολική τάξη και λαμβάνει απουσία,  παραμένει δε σε ειδικό χώρο μέχρι την παραλαβή του από τους γονείς/κηδεμόνες του.

Αγιασμός - Έναρξη σχολικού έτους 2020-2021

Μετά από νέα εγκύκλιο που ήρθε σας ενημερώνουμε ότι ΟΛΟΙ/ΕΣ οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν τη Δευτέρα στο σχολείο κανονικά στις 8:15 και θα κατευθυνθούν στα τμήματά τους. Ο αγιασμός θα γίνει 10:45 π.μ. όπως σας ανακοινώθηκε σε προηγούμενο mail και αμέσως μετά οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν αφού παραλάβουν τα βιβλία τους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να κρατούν τη σχολική τους τσάντα. Οι μαθητές της Α΄ τάξης με τους γονείς τους θα ενημερωθούν από τον Διευθυντή και τις δασκάλες το πρωί κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο στη μικρή αυλή.

Όλοι οι μαθητές/τριες θα φορούν τη δική τους προστατευτική μάσκα. Οι μάσκες που θα διανεμηθούν θα τις πάρουν οι μαθητές/τριες στο σπίτι, αφού ενημερωθούν για τον τρόπο χρήσης τους, θα πλυθούν και θα αποτελούν τις εφεδρικές τους στην τάξη. 

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, 2020

DSCN7701 Small

Λήξη μαθημάτων- Επίδοση Τίτλων

download 33Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

η επίδοση βαθμολογίας γ΄τριμήνου και οι Τίτλοι Προόδου θα δοθούν στος μαθητές σε κλειστό και σφραγισμενο φάκελο την Πέμπτη 25/6 και Παρασκευή 26/6 για τα υποτμήματα που αντίστοιχα έρχονται αυτές τις μέρες στο σχολείο. Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά ως τις 13:15.

Για τους μη συμμετέχοντες μαθητές στα μαθήματα του σχολείου μετά την επαναλειτουργία του μπορούν οι γονείς/ κηδεμόνες τους να παραλάβουν το φάκελο την επόμενη εβδομάδα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο.

Σε αυτές τις στενάχωρες για όλους συνθήκες ήρθε η στιγμή να σας ευχηθούμε ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου καλό καλοκαίρι , με υγεία και καλή δύναμη σε όλους.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 2

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Ξεκινούν αύριο τα μαθήματα με τα πρώτα υποτμήματα. Τα υποτμήματα χωρίστηκαν με βάση την αλφαβητική σειρά στις καταστάσεις με εξαίρεση τα αδέλφια. Οι μαθητές/τριες προσέρχονται 8:00-8:15 και πηγαίνουν απευθείας στα τμήματά τους όπου παρευρίσκεται ο εκπαιδευτικός του τμήματος. Στο μικρό κτίριο (Α1,Α2,Β1) η είσοδος γίνεται από τη δική του καγκελόπορτα. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι ώρες προσέλευσης χωρίς να γίνεται συνωστισμός έξω από τις καγκελόπορτες και να ακολουθούν οι μαθητές/τριες τις οδηγίες του εφημερεύοντος εκπαιδευτικού κατά την είσοδο. Η αποχώρηση θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο στις 13:15. Στα διαλείμματα έχουν προβλεφθεί συγκεκριμένοι χώροι για τα τμήματα.

Συστήστε παρακαλώ στα παιδιά σας να τηρούν κυρίως τους κανόνες υγιεινής, να καθαρίζουν συχνά τα χέρια με σαπούνι, ή αντισηπτικό που θα υπάρχει στην είσοδο των αιθουσών ή μαντηλάκια που θα έχουν από το σπίτι, να μη μοιράζονται πράγματα με τους συμμαθητές τους, να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους ακόμη και στο διάλειμμα.  

Οι καθαριστές θα βρίσκονται στον χώρο του σχολείου από την έναρξη του σχολικού προγράμματος, προκειμένου να επιμελούνται την καθαριότητα των χώρων.

Όλα θα πάνε καλά γιατί όλοι θα φροντίσουμε γι’ αυτό.

Καλή νέα αρχή, καλή δύναμη σε όλους!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι με την επαναλειτουργία του σχολείου στις 01/06/2020, και με βάση την Εγκύκλιο ΥΠΑΙΘ 63417/ΓΔ4/26-05-2020, θα ισχύουν τα κάτωθι:

1.   Τα τμήματα χωρίστηκαν σε υποτμήματα και έτσι θα λειτουργήσουν με βάση το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων τους.

2.   Στην ιστοσελίδα του σχολείου έχουν αναρτηθεί οδηγίες για τα μέτρα προστασίας και τη συμπεριφορά των μαθητών/τριων με βάση τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ενημέρωση γονέων και Mέτρα προστασίας των μαθητών/τριων με βάση τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ

Ενημερώνουμε για την επαναλειτουργία του σχολείου από 1/6/20 έως 26/6/20.

Τα τμήματα των τάξεων θα χωριστούν σε δύο υποτμήματα σύμφωνα με τις διατάξεις.  Το 1ο υποτμήμα θα έρχεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και το 2ο υποτμήμα θα έρχεται Τρίτη και Πέμπτη και αυτό θα εναλλάσσεται κάθε εβδομάδα.  Θα υπάρχει μέριμνα τα αδέρφια να είναι την ίδια μέρα. Επίσης ενημερώνουμε ότι το Ολοήμερο σχολείο και η Πρωινή ζώνη δε θα λειτουργήσουν. Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου θα είναι 8:15 - 13:15 και θα παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών.

Η Υπεύθυνη Δήλωση σε περίπτωση που έχετε σοβαρούς λόγους για να μην έλθουν τα παιδιά σας στο σχολείο βρίσκεται ΕΔΩ. Παρακαλούμε να τη συμπληρώσετε και να την αποστείλετε άμεσα είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως. 

Οι γονείς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις συστάσεις που πρέπει να γίνονται στα παιδιά καθώς και για τα μέτρα προστασίας τους στο σπίτι και στο σχολείο ΕΔΩ και πώς διαχειριζόμαστε στο σχολείο το Covid 19 ΕΔΩ

 

Εγγραφή στο Ολοήμερο σχολείο για το σχολικό έτος 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι για τον προγραμματισμό του Ολοήμερου σχολείου, οι γονείς/κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν τα παιδιά τους σε αυτό για το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021, πρέπει να κάνουν σχετική αίτηση –δήλωση,, την οποία και θα υποβάλλουν στο σχολείο το αργότερο μέχρι τις 05-06-2020. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως όπως αναγράφεται στην ενημέρωση που σας έγινε  με mail. Οι προϋποθέσεις εγγραφής στο Ολοήμερο και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται υπάρχουν σε επισυναπτόμενο έγγραφο του παραπάνω mail και θα κατατεθούν με την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

Πρόσθετες πληροφορίες